Hatha yoga in Maarssen

Je hebt misschien wel eens gehoord dat yoga je kan helpen om dieper te ontspannen en dat je leniger kan worden van yoga. Maar wist je dat yoga je ook helpt bij het ervaren van wie je wezenlijk bent? De ademoefeningen en yogahoudingen in een yogales hebben ieder hun eigen kwaliteit en kunnen je zeker helpen bij ontspanning en bijdragen aan meer flexibiliteit, maar kunnen je ook helpen naar meer bewustzijn.Vaak hoor ik van cursisten dat ze ooit begonnen met yoga voor bijvoorbeeld meer ontspanning, maar dat ze na verloop van tijd ontdekten dat yoga ze zoveel meer heeft gebracht. De lessen hatha yoga die ik geef zijn meer dan alleen fysieke houdingen en bewegingen, eigenlijk is het meditatie in houding en beweging. Tijdens het oefenen begeleid ik je bij het richten van je aandacht naar binnen. Daar, in de stilte, is zoveel te moois te ontdekken. Ook bij jou.

Ben jij nieuwsgierig naar wat yoga voor jou kan betekenen? Wil jij je verdiepen in yoga?
Er is maar één manier om daarachter te komen, en dat is meedoen!

Kleine yogaschool in Maarssen

Zoek je een goede yogadocent die jou helpt om yoga te ervaren, in een prettige sfeer en met een duidelijke uitleg? Ik geef op vaste tijden les in een kleine yogaschool in Maarssen. De groepen zijn rustig, met weinig wisselingen.

De lessen Hatha Yoga en Rustige Hatha yoga zijn op donderdagavond en vrijdagochtend in het Natuur en Gezondheidcentrum in Maarssen. In overleg plaats ik je in een vaste groep op een vast tijdstip, maar wisselen tussen groepen mag altijd. Een gemiste les inhalen kan ook in een andere week. Ook mag je meedoen met de online lessen die ik op dinsdagavond geef.

Als actieve cursist krijg je onbeperkt toegang tot alle video’s van opgenomen lessen van de afgelopen twee jaar. Voor als het een keertje echt niet lukt om naar de zaal te komen, als je die ene fijne les nog een keertje thuis wilt doen, of voor als je vaker yoga wilt doen en de video’s thuis ter ondersteuning gebruikt.

Lesrooster zaallessen

Rustige Hatha Yoga

Donderdag 18:30 – 20:00
Vrijdag 10:30 -12:00

Hatha Yoga

Donderdag 20:00 – 21:30
Vrijdag 9:00 -10:30

Reviews

“De sfeer is ontspannen, gezellig en persoonlijk.”

Ik vind dat je die lessen erg prettig geeft, je vertelt graag over de (spirituele, fysieke) achtergrond van de yoga, maar op een nuchtere manier. De sfeer is ontspannen, gezellig en persoonlijk.

Jonna

“Ik ervaar nog altijd jouw les als een cadeau aan mijzelf.”

Ik vind je les heel fijn. Ik vind het ritme van de les heel fijn. Ik vind je stem heel prettig en helend. Ik kijk er echt naar uit om je stem te horen! 🙂 Wat ik ook heel fijn vind, is de voorspelbaarheid van de woorden die je gebruikt.

Ik ervaar nog altijd jouw les als een cadeau aan mijzelf.

Lara

Tarieven

Proefperiode

€ 30

  • 3 lessen

  • Vrij te reserveren in 3 weken

Half jaar

€ 260

  • 1x per week les in de zaal, 20 weken

  • Mogelijkheid om je les online te volgen op dinsdagavond
  • Toegang tot alle video’s

  • Lessen verplaatsen en inhalen zo vaak je wil

Heel jaar

€ 490

  • 1x per week les in de zaal, 40 weken

  • Mogelijkheid om je les online te volgen op dinsdagavond
  • Toegang tot alle video’s

  • Lessen verplaatsen en inhalen zo vaak je wil

Praktische informatie zaallessen

De yogalessen worden gegeven in de Aloë zaal in het Natuur en Gezondheidscentrum Maarssen. Het centrum ligt tussen Maarssen-Dorp en Oud-Zuilen en is ook vanuit Utrecht, Maarssenbroek en Tienhoven makkelijk bereikbaar. Bekijk de adres- en route informatie van het centrum.

In het centrum zijn matten en dekens aanwezig, maar je eigen spullen meenemen mag natuurlijk ook.

Lessen reserveren en verplaatsen kan je makkelijk zelf in momoyoga. Tijdens de schoolvakanties midden Nederland geef ik geen yogales. In momoyoga vind je altijd het actuele lesrooster.

Aangesloten bij