Hatha yoga bij jou thuis

Misschien heb je al wel eens thuis via YouTube een yogales gevolgd. Of je bent wel eens op zoek gegaan naar een online les. Omdat je gehoord hebt dat yoga je kan helpen om dieper te ontspannen en dat je leniger kan worden van yoga. Omdat je nieuwsgierig bent naar wat ademoefeningen en yogahoudingen voor je kunnen doen. Of omdat je verdieping zoekt, wil ervaren wie je wezenlijk bent.

Thuis oefenen met video’s kan ontzettend waardevol zijn. Je bent in je eigen, veilige omgeving. Je wordt niet afgeleid door anderen. En val je tijdens een ontspanning in slaap, dan kan je lekker blijven liggen. Bovendien, video’s kan je afspelen wanneer het jou uitkomt.

Je mist alleen de instructie van een docent die op het goede moment net die ene aanwijzing geeft. En samen yoga doen is ook weer net anders dan alleen. De energie van een groep kan je net iets verder op weg helpen.

Wil jij je yogabeoefening verdiepen, en doe je dat het liefst thuis?
Online lessen zijn daar perfect voor!

Volg live lessen waar jij wilt, en bekijk onbeperkt video’s

Yoga doen in je eigen huis en toch live les? Dat kan! Iedere dinsdagavond geef ik live een yogales via Zoom. Je volgt lessen daar waar het jou uitkomt, met live instructies en de groepsfocus erbij. Heel bijzonder, ook als je je medecursisten niet in beeld hebt is de groepsflow voelbaar.

Voor de online les hoef je alleen maar op een link te klikken en je kan meedoen. Zo eenvoudig is het. Of je wel of niet in beeld bent, dat is aan jou. Ik neem alle lessen op; in de opname is niemand in beeld. Mis je een keer een les, dan kun je op een later moment de video bekijken. En zolang je lessen bij mij volgt, heb je onbeperkt toegang tot de video’s. Zo kun je er ook voor kiezen om meerdere lessen per week te doen, waar en wanneer het jou uitkomt.

In de corona periode is de optie voor online yogales uit nood geboren. Voor sommige mensen zijn de voordelen van online zo groot dat ze online lessen blijven volgen. Bijvoorbeeld omdat er dan altijd iemand in huis is voor de kinderen. En omdat sommige mensen thuis makkelijker bij zichzelf blijven en ontspannen dan in de zaal.

Doe je een keer een online yogales mee?

Lesrooster online lessen

Hatha Yoga – online

Dinsdag 20:00 – 21:30

Met link naar Zoom ca 30 minuten voor aanvang plus toegang tot video’s

Reviews

“De sfeer is ontspannen, gezellig en persoonlijk.”

Ik vind dat je die lessen erg prettig geeft, je vertelt graag over de (spirituele, fysieke) achtergrond van de yoga, maar op een nuchtere manier. De sfeer is ontspannen, gezellig en persoonlijk.

Jonna

“Ik ervaar nog altijd jouw les als een cadeau aan mijzelf.”

Ik vind je les heel fijn. Ik vind het ritme van de les heel fijn. Ik vind je stem heel prettig en helend. Ik kijk er echt naar uit om je stem te horen! 🙂 Wat ik ook heel fijn vind, is de voorspelbaarheid van de woorden die je gebruikt.

Ik ervaar nog altijd jouw les als een cadeau aan mijzelf.

Lara

Tarieven

Proefperiode

€ 30

  • 3 lessen

  • Vrij te reserveren in 3 weken

Half jaar

€ 210

  • 1x per week les online, 20 weken

  • Toegang tot alle video’s

Heel jaar

€ 390

  • 1x per week les online, 40 weken

  • Toegang tot alle video’s

Praktische informatie online lessen

Voor toegang tot de online lessen ontvang je een link. Klikken op de link is voldoende om de lessen te volgen, je hoeft niets te installeren en je hebt geen technische kennis nodig.

Zorg thuis voor een yogamatje, een deken en eventueel een kussentje. Houd het simpel, iets moois aanschaffen kan altijd nog. Als je wat langer lessen volgt weet je beter wat jij prettig vindt.

Lessen reserveren en verplaatsen kan je makkelijk zelf in momoyoga. Tijdens de schoolvakanties midden Nederland geef ik geen yogales. In momoyoga vind je altijd het actuele lesrooster.

Aangesloten bij